Napi Bérrettegés 2017.12.15.

Avagy ballib hazugságok az Indexen

A Ballib hírhamisítók mai hazugságai az indexen

 

Az Index ma meglepő módon, nem hozott le izmos bérrettegő sztorit, csúnya nagy ferdítést, és belemagyarázást mint általában. Van egy kis

Szóval a tematika az természetesen a szokásos, a címadások túlzóak ugyan, de azt kell mondjam, a tartalmat tekintve nem találtam csúsztatásokat, eltúlzott dramatizált véleményeket.

Nem úgy a blogoknál. Ott kérem aktív nemzethalál van, minden rossz, hatalmas diktatúra van, óriási antiszemitizmus, és Orbán ma is számtalanszor megbukott.
Jobboldali tematika, blog véletlenül sincs címlapon, azaz elmondhatjuk az Index blogketrec moderátora ma is remek munkát végzett, hisz bérretteghetünk kedvünkre.

Nézzük tehát a mai kedvencem.
Sokáig vezetett az LMP-s reflektor, a hajléktalanokat a pártcsinovnyikokkal összekeverő írásával.
A sztori, hogy van 1-2 Soros által pénzelt 'civil', akik hajléktalanokat uszítanak a kormány ellen. Sikeresen teszem hozzá, hisz a napi uszítás eredményeként már akasztásban gondolkodnak a szerencsétlenek, akik nagyrésze vélhetően nem Orbán miatt került az utcára, és nem is az elmúlt 7 évben. Na ezekről megírták, hogy Soros pénzeli őket, mert egyébként tényleg ő pénzeli őket, amin a reflektor felkapta a vizet.

De aztán kijött, a verhetetlen minőség és stílus, a bérrettegés kategóriában:

Blogok

Göbbels sírna örömében - náci kampány Magyarországon

Ennyi.
Nem tudom van-e értelme bármit hozzátenni, ehez a komoly szellemi teljesítményhez.

Megjegyzem ezt az a blog készítette, amelyik elmagyarázta, hogy 

  • nincs is Soros-Terv, ami ma is hozzáférhető az interneten bárki által itt.
  • nincs kvóta, felesleges a népszavazás.
  • na jó, mégis van kvóta, de csak 1294 emberről szól az egész.

Azóta tudjuk, hogy az EP megszavazta a korlátlan kvóta folyamatának bevezetését, ahol szankcionálják a renitens országokat, akik nem kérnek a bevándolrókból, mit ad isten a Soros-Terv betűje szerint.
Valamint a beadványt a Soros által listázott EP képviselők készítették, és tolták előtérbe, és erőltetik ma is.

Na de térjünk vissza az alapokhoz. Sorot támadni antiszemitizmus mondják, és a nácik is így lökették ezt Göbbels tervei szerint.

Szerencsétlen Izrael, aki éppen ugyanolyan hévvel támadja Sorost és szervezeteit, mint a magyar kormány, és nemcsakhogy támadják, hanem direkt miatta törvényt is hoznának a Soros féle civilek térnyerése ellen.

Nézzünk is egy idézetet Netanjahu-tól, aki már elmondta hogy Sorost támadni nem antiszemitizmus:

"ideje megakadályozni azoknak a szervezeteknek a támogatását, amelyek aláássák az ország és kormány működését, és megakadályozzák, hogy Izrael megvédje magát. Blokkolni kell forrásaikat és meggátolni, hogy ártsanak otthonunknak!" 

Szóval felkelt a nap, mikor Izrael, és Magyarország karöltve tolja a Göbbelsi propagandát a legnagyobb patrióta filantróp önzetlen ember ellen, aki valaha élt, Mr Soros ellen.

 

Ennyit mára a leggusztustalanabb ballib bérrettegésekből.

További jó szórakozást, olvasást, és rettegést, kívánunk, ki mit szeret, érdeme szerint.