NAPI BÉRRETTEGÉS 2017.12.20.

Izmos Szerda

Mára belejött a bérrettegésbe az Index, és blogszféra egyaránt. Elvégre kedden Orbán, mint mindig megbukott, így a ballib bérrettegés szokásos heti tetőpontjához ért.
Volt Mészáros Lőrinzezés, a napi nácit is megtalálták, és az oligarchát képviselő ifjakról is született 1-1 bérrettegés.

Ám a napi bérrettegést az Indexnél a Eurológus által írt, a Lengyel kormányt lejárató cikk nyerte.

Példátlan uniós eljárás indul a lengyel kormány ellen

A cikk arról szól, hogy a lengyel kormány átalakítja a kormányt, és ezokból az EU Soros által uralt frakciója eljárást indít ellenük. Azaz a nemzeti szuverenitás első próbája az eljárás, mely demonstrálni kívánja, ha nem teszel eleget a ballib dogmáknak, és a demokratikusan választott többségben levő nemzeti kormány, a ballib vazalussokat el kívánja mozdítani, akkor bosszúhadjáratra számíthat az illető ország.

Meglépték azt, amit mi máig nem léptünk meg, pedig a rendszerváltás első lépéseként nálunk is ki kellett volna rúgnia  kommunista diktatúrát kiszolgáló bírói kart. Azaz nem kell mást tenni, mint nyugdíjba küldeni őket. Hogy a Hagyó, Hunvald, Kulcsár, Princz, ... féle maffiózókat ne mentsék fel rendszeresen.
Addig, amíg a ballib bírákat nem nyugdíjazunk, nem lesz rendszerváltás.

A cikk egyébként csak annyiban elfogult, hogy a Lengyel kormány álláspontját félmondatban se mutatja be, ellenben részletesen kifejti a Soros által listázott EP képviselők hadjáratának véleményét, ahogyan a Lengyel ellenzékét is, ami a Lengyel jogállamiság megítélését illeti.

Szomorú sors vár az Unióra, ha Soros bürokratái rákényszeríthetik az országokra az akaratukat, semmibe véve a szuverenitást.

Blogszféra

A blogszféra bérrettegésének nyertese az LMP-s reflektor blog, és a Ron Werber által, maximumra futtatott vak zongorista megverésének esete, avagy 

A Fidesznek és lakájmédiájának papírja van arról, hogy hazudtak

A Reflektor blogról tudni kell, hogy minden különvéleményt cenzúráznak. Nem igazán hisznek a szólásszabadságban, így csak a ballib bérrettegés megjelenésének adnak teret. De ez csak a szokásos körúton belüli értelmiség, majd én megmutatom allűrje.

Az eset röviden, hogy Fideszes kopogtatóval házaló nyugdíjaskorú aktivisták, hajba kaptak az egyik LMP-s politikus papájával, aki vak és zongoraművész.

Alapvetően aki kopogtató cédulát gyűjt, az nem szeretne konfrontálódni, hisz az esetek felében választ se kap, a negyedében meg rácsapják az ajtót. Mindegy milyen párt vagy mi célból gyűjt, ettől jobb gyűjtési statisztika nehezen hihető.

Konfrontáció csak abban az esetben képzelhető el, ha az illető akihez becsengettek beszól neki egy vaskosat, ami mellett nem mehet el szó nélkül az ember, akkor se ha alapvetően ő kért szívességet.
Azaz az LMP-s fater kiadta magából a frusztrációját, az öregasszonyok visszamondogattak, és lehet volt fizikai abúzus is, de itt se engedném el a kölcsönösség lehetőségét.

Innentől aztán beindul a bérrettegő gőzhenger. Ron Werber megalkotta a mesét, az ártatlan vak zongoristáról, a csúnya gonosz Fideszes aktivistákról, az LMP és bloggerei meg lehozzák.

Bérrettegés beindul, ahogy szokott.
Persze a Lokál is marha volt, hisz az esetet tagadni felesleges. Vélhetően megtörtént. Csak nem úgy ahogy azt Ron Werber parancsára tálalták, hisz az meglehetősen életszerűtlen.

Szóval a ballib hazugságoknak, bérrettegésnek, és a valóságnak ma sincs semnmi köze egymáshoz.

 

További jó szórakozást, olvasást, és rettegést, kívánunk, ki mit szeret, érdeme szerint.