A ballib hazugságok és bérrettegések napi gyűjteménye

Bérrettegők

Napi bérrettegés 2017.12.21.

Csütörtök

 

Megvan a hét legerősebbnek tűnő bérrettegése. Kiadhattak valami egységes ukázt a ballib média munkásoknak, hisz majdnem szószerint ugyanazt a cikket közli, az Index, 444, Hvg, és az összes ballib bérrettegésre szakosodott méda.

Felszólalt a civil tüntetésen, ki is rúgták az állásából

A sztori arról szól, hogy Horváth Tamás nevű író, felszólalt a Soros féle civil szervezeteket védő megmozduláson Pécsett, és ezokból kirugták az állásából.
Cseppet árnyalja a képet, hogy az igazgató erről teljesen mást mond, amit a fent említett bérrettegő média csak felületesen közöl:

„Horváth Tamás munkaviszonya közös megegyezéssel szűnik meg, tartalmi-logikai összefüggést pedig a munkaszerződésben megjelölt próbaidő lejártával mutat. Bármilyen más, külső körülményre hivatkozó magyarázat téves és megtévesztő”. A főigazgató egyúttal a konyha Michelangelójának nevezi a kirúgott dolgozót, hozzátéve, „Őszintén bízom abban, hogy Horváth Tamás a versenyszférában, méghozzá a prémium szektorban hamar esélyt kap vendéglátói karizmáinak kamatoztatására, ahol meggyőződésem szerint a helye van.”

Azaz van két állításunk. Az egyik, hogy azért mondtak fel neki, mert felszólalt a tüntetésen, a másik pedig az, hogy nem azért.

Innentől kezdve érdekes az ügy. A ballib médiamunkások úgy vetették magukat az ügyre, mint gyöngytyúk a takonyra. Kétséget sem hagyva, a másik álláspont lehetséges igazának, fellebezhetetlenül ítéletet is hoztak az ügyben. Nem kétséges a blogszféra honapi bérrettegése is erre épül fel, és az ellenzéki pártok is rárepülnek majd.

Szeretném megjegyezni hogy magam nem tudom kinek van igaza, de úgy gondolom a rettegés fokozására számos eszközt bevetettek a ballib média munkások.

Van azonban a történetnek egy másik aspektusa is. Mit szólnának ugyanezek a ballib újságírók, ha egy aktív CÖF-ös gyűlésre járó 'civil' tanítana egy iskolában, aki rendszeresen politizál és véleményt nyilvánít ?
Ha politizálna rendszeresen az iskolába, és ideológiai meggyőződését fennen hírdetné az iskoláskorú gyermekeink körében ?

Meggyőződésem, hogy politizálásnak nincs helye az iskolákban. Minden osztályban vannak bal, jobb, liberális, és független szemlélettel rendelkező családok, szülők, tanárok. Az ilyen aktívan politikai szerepvállalásban tetszelgő 'civil'-ek csak a feszültséget gerjesztik. 

Blogszféra

Az Index címlapos blogszférában ismét nagy versenyt futottak a bérrettegő blogok. A szerkesztő elvtárs igencsak kitett ismét magáért, hisz az összes napi ballib bérrettegésre alkalmas blog bekerült a keretbe, és egy darab jobboldali sem, ismét.

Szóval a mai napi nyertes, a ballib seggnyalásban közismert banditapolitika aktuális bejegyzése:

Üzenet az ATV cenzorának: Bekaphatod! Hajrá Nagy Bandó András!

A bejegyzés arról szól, hogy az ATV cenzúrázta a Nagy Bandóval készített interjúját. És ezért, természetesen, hisz ki más lenne, az Orbán személyesen a hibás.

Tehát megismétlem. Az ATV nevű ballib hírhamisító fellegvárban, a napi bérrettegés mocsarának legmélyén, Orbán Viktor személyesen cenzúráz, a Fidesszel karöltve.
És egyébként állampárt, és nácizmus, és diktatúra, meg amit akarsz.
Az ATV-ben.

Ez már tényleg rendkívül röhejes. Legközelebb az Index cenzúrát kenik majd Orbánra, ahol jobboldali véleményt elvétve se olvashatunk. Egyébként érdemes megnézni az eredeti videót itt.

Aki megnézi az tudni és érteni fogja, hogy ez már a gyűlölködésnek annyira a legalja, hogy az ATV magáért Nagy Bandó Andrásért cenzúrázott. Illetve azért hogy ezt a végletekig sablonos, unalomig ismert álhír gyűjteménnyel, és háborús uszítással, amit Nagy Bandó előad, ne blamálják magukat. Ezt ugyanis már a 70 IQ feletti Gyurcsány szavazó se eszi meg, amit hazudtak.

Előjött a feleség verés, mint ballib mendemonda, Graz-i kezelés sztorija.
Szerencsétlen Nagy Bandó nevű  vénember, izzadt remegő hangon számol be arról az interjú végén, hogy "Lelőheted Orbánt", hisz Amerikában ha behatolnak a területedre, önvédelemből megteheted ezt.
Folyamatosan hergeli magát, hogy forradalom lesz, hogy az emberek majd elsöprik a gaz diktatúrát, de a demens vénember keze minduntalan bilibe ér, hisz egy-egy gyengébb eső rendre elodázza a várt forradalmat.

Szóval cenzúra van. Már az ATV is cenzúráz !

Mi lesz holnap ? Az Index, a 444, és HVG teszi majd ezt meg, és rettegünk egy jót bandita ?
Nevetséges.

Egyébként ismerünk olyat, aki tényleg szokott a környezetében fenyegetni, és verni embereket, és N.B.A a monogrammja: Nagy Bandó szétver egy seprűt a Kacsa főszerkesztőjénTovábbi jó szórakozást, olvasást, és rettegést, kívánunk, ki mit szeret, érdeme szerint.

NAPI BÉRRETTEGÉS 2017.12.20.

Izmos Szerda

Mára belejött a bérrettegésbe az Index, és blogszféra egyaránt. Elvégre kedden Orbán, mint mindig megbukott, így a ballib bérrettegés szokásos heti tetőpontjához ért.
Volt Mészáros Lőrinzezés, a napi nácit is megtalálták, és az oligarchát képviselő ifjakról is született 1-1 bérrettegés.

Ám a napi bérrettegést az Indexnél a Eurológus által írt, a Lengyel kormányt lejárató cikk nyerte.

Példátlan uniós eljárás indul a lengyel kormány ellen

A cikk arról szól, hogy a lengyel kormány átalakítja a kormányt, és ezokból az EU Soros által uralt frakciója eljárást indít ellenük. Azaz a nemzeti szuverenitás első próbája az eljárás, mely demonstrálni kívánja, ha nem teszel eleget a ballib dogmáknak, és a demokratikusan választott többségben levő nemzeti kormány, a ballib vazalussokat el kívánja mozdítani, akkor bosszúhadjáratra számíthat az illető ország.

Meglépték azt, amit mi máig nem léptünk meg, pedig a rendszerváltás első lépéseként nálunk is ki kellett volna rúgnia  kommunista diktatúrát kiszolgáló bírói kart. Azaz nem kell mást tenni, mint nyugdíjba küldeni őket. Hogy a Hagyó, Hunvald, Kulcsár, Princz, ... féle maffiózókat ne mentsék fel rendszeresen.
Addig, amíg a ballib bírákat nem nyugdíjazunk, nem lesz rendszerváltás.

A cikk egyébként csak annyiban elfogult, hogy a Lengyel kormány álláspontját félmondatban se mutatja be, ellenben részletesen kifejti a Soros által listázott EP képviselők hadjáratának véleményét, ahogyan a Lengyel ellenzékét is, ami a Lengyel jogállamiság megítélését illeti.

Szomorú sors vár az Unióra, ha Soros bürokratái rákényszeríthetik az országokra az akaratukat, semmibe véve a szuverenitást.

Blogszféra

A blogszféra bérrettegésének nyertese az LMP-s reflektor blog, és a Ron Werber által, maximumra futtatott vak zongorista megverésének esete, avagy 

A Fidesznek és lakájmédiájának papírja van arról, hogy hazudtak

A Reflektor blogról tudni kell, hogy minden különvéleményt cenzúráznak. Nem igazán hisznek a szólásszabadságban, így csak a ballib bérrettegés megjelenésének adnak teret. De ez csak a szokásos körúton belüli értelmiség, majd én megmutatom allűrje.

Az eset röviden, hogy Fideszes kopogtatóval házaló nyugdíjaskorú aktivisták, hajba kaptak az egyik LMP-s politikus papájával, aki vak és zongoraművész.

Alapvetően aki kopogtató cédulát gyűjt, az nem szeretne konfrontálódni, hisz az esetek felében választ se kap, a negyedében meg rácsapják az ajtót. Mindegy milyen párt vagy mi célból gyűjt, ettől jobb gyűjtési statisztika nehezen hihető.

Konfrontáció csak abban az esetben képzelhető el, ha az illető akihez becsengettek beszól neki egy vaskosat, ami mellett nem mehet el szó nélkül az ember, akkor se ha alapvetően ő kért szívességet.
Azaz az LMP-s fater kiadta magából a frusztrációját, az öregasszonyok visszamondogattak, és lehet volt fizikai abúzus is, de itt se engedném el a kölcsönösség lehetőségét.

Innentől aztán beindul a bérrettegő gőzhenger. Ron Werber megalkotta a mesét, az ártatlan vak zongoristáról, a csúnya gonosz Fideszes aktivistákról, az LMP és bloggerei meg lehozzák.

Bérrettegés beindul, ahogy szokott.
Persze a Lokál is marha volt, hisz az esetet tagadni felesleges. Vélhetően megtörtént. Csak nem úgy ahogy azt Ron Werber parancsára tálalták, hisz az meglehetősen életszerűtlen.

Szóval a ballib hazugságoknak, bérrettegésnek, és a valóságnak ma sincs semnmi köze egymáshoz.

 

További jó szórakozást, olvasást, és rettegést, kívánunk, ki mit szeret, érdeme szerint.

 

 

NAPI BÉRRETTEGÉS 2017.12.19.

Kedd

Kicsit alábbhagyott a kezdeti lelkesedés a bérrettegést illetően. Az Index címlapon alig van politikai tartalmú írás.
Úgy látszik lassan kezdődik a két ünnep közötti pangás, és az agyatlan uszítás, mint olyan, kicsit parkolópályára kerül.

Azért akad mára is egy kis nácizás, Felcsútazás, de a mai nap nyertese, a Dobrev féle kihallgatásról szóló bérrettegő iromány. Gratulálunk.

Egy hónapja hallgat a NAV, honnan tudott az Origo előre Dobrev kihallgatásáról

 

Írja sejtelmesen Német Tamás, majd csendben figyeli a rémült arcokat körötte.

 • Honnan tudhatta vajh az Origó, és ráadásul előre, hogy Klárikát kihallgatják majd ?
 • Miféle körmönfont kormányzati összeesküvés állhat az ügy hátterében ?
 • Miért nem válaszol a NAV, a nekiszegezett, és kikerülhetetlen kérdésre hát ?
 • És igen... Milyen titkolnivalója van személyesen Orbán Viktornak az ügy kapácsán ?

Persze a válasz magától értetődő, és teljesen sablonos az összes kérdésre, és ilyenformán megválaszolva sokkal kevésbé alkalmas bérrettegésre.

Nevezetesen a válaszok, Indexes gyorshír formátumban:

 • Valami hivatalnok szólt nekik.
 • Semmilyen.
 • Nem tudják ki volt a kiszivárogtató, így nincs mit mondani.
 • Semmilyen.

Ennyire egyszerű a dolog.

Persze az Indexnek is vannak belső és külső, meg oldalsó forrásai, akikre szoktak is előszeretettel hivatkozni (pl Fideszes belső forrásunk, klientúrához tartozó forrásunk névnélkül, ...), és ezekre büszkék is.
Ugyanis egy média akkor tud elsőként hírt szállítani, ha van forrása. Még az is elképzelhető, hogy az Indexet is tájékoztatta egy belső forrás, csak nem akarták leközölni a hírt. Helyette inkább bérrettegnek azon egy sort, hogy az Origónak is vannak forrásai ad abszurdum.

Szóval gratulálunk Tamás, megnyerted a napi bérrettegés kategóriátt, és reméljük a saját forrásaiddal megértőbb leszel, mint az Origósokkal. 

Blogszféra

 

A napi bérrettegés nyertese: 

Melléfogott a rendőrség - véletlenül meghazudtolták a propagandát, miközben a dolgukat végezték

A B1 blog alapból úgy áll hozzá minden hírhez, hogy a bérrettegésre alkalmas elemeken kívül a valós hír közlése eltörpül a sorok között. Gyakran azt se tudjuk mit olvastunk, miről írt a blogger, csak azt érezzük valami nagyon gonosz dolog van készülőben.

Jelen esetben arról szól az alaphír, hogy Őcsényben egy panziós kocsijának a kerekét kiszúrták, aki menekülteket akart elszállásolni a faluban. Majd később a rendőrség elkapta a rongálókat.

Az első rettentő fontos pont a történetben, hogy magát a rongálást Orbán Viktor rendlete meg. Mégpedig azért,, mert azt mondta vala, hogy "Nagyon helyes, hogy határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket.".
Aki olvasta a kontextust, az érti és tudja, hogy a falugyűlésen elhangzott egységes érdekképviseltre gondolt, ahol kiálltak az őcsényiek amellett, hogy nem szeretnének migránsokat a faluba.

A bérrettegők Indexestül, B1 blogostul azonnal azt hazudták, hogy ezt a kerék szúrkálásra mondta a Viktor. Merthogy ő ilyen kerékszúrkálásra bíztató jellem, nem pedig egy profi politikus, aki évek óta kenterbe veri a ballibeket.

Na de túl vagyunk az eseten, és a rendőrség elkapta a rongálókat. Ígyhát a B1 blog újra leírja, hogy az Orbán személyesen rendelte meg a rongálást, valamint a rendőrség csak véletlenül kapta el a rongálókat. Figyelmetlenségből, mert nem olvasták a pártállami ukázt a tettesek tettének elsinkófálását illetően.

Tehát a rendőreink ma a B1 blog szerint, eleve politikai bűnözőként kezelik a rongálókat, valamint csak és kizárólag a baloldali rongálókat kapják el, a jobboldaliakat elengedik.

A tapasztalat persze ennek éppen az ellenkezőjét mutatja. Hogy a baloldali plakátrongálókat, füttyögőket kísérgeti és védi a rendőrség, és a migránsok ellen bármilyen formában fellépőket lefülelik, és eljárást indítanak ellenük.
Szóval a ballib hazugságoknak, bérrettegésnek, és a valóságnak ma sincs semnmi köze egymáshoz.

 

További jó szórakozást, olvasást, és rettegést, kívánunk, ki mit szeret, érdeme szerint.

Napi bérrettegés 2017.12.18.

Hétfő

Új hét kezdődött, remek lehetőség ez a baloldali hír és blog gyártóknak, a bérrettegésre.
Nem is történt ez máshogy, éltek is a lehetőséggel.

Index főoldal

Az Index főoldalon a napi nyertesünk a bérretegés kategóriában, a Sárosdi Lilla poszt, ami a Fábián Tamás féle bérrettegő videóra épülő folytatásos sorozat első eleme.

Ugye itt arról van szó, hogy disznóvágáson Pócs János Fideszes képviselő posztolt egy képet disznóvágásról, ahol rá van írva a disznóra, hogy "Ő VOLT A SOROS".
Elsőre látható, hogy ez egy vicc akar lenni, ami valaki szerint vicces, valaki szerint nem, valaki szerint pedig a megtestesült nácizmus fundamentuma.

Hogy miért nem igazán szerencsés, a Soros féle bírálatokat antiszemitizmusként tálalni, arról itt írtunk bővebben a B1 blog napi bérrettegése kapcsán, de ezt a vonalat itt nem is fejtegetném tovább, hisz meglehetősen szubjektív ki mit gondol az esetről, mely vélemény esetlegesen a politikai orientációjának is függvénye lehet.

A bennem felmerült kérdés, hogy hol volt Fábián Tamás, mikor Orbán szobrot dönöttek, akasszuk fel felkiáltások közepette, a ballib értelmiség prominensei, és Orbán fejét rugdosták a porba ?
Mi akadályozta meg abban, hogy körbe haknizza a ballib politikusokat, és megkérdezze, tudnak-e azonosulni frissen választott alternatív köztársasági elnökük tettével ?

Vagy megkérdezhette volna kollégáit miért promótálnak Orbánt meglehetősen megalázó szerepbe ábrázoló játékokat, videókat, és képeket, rajzokat rendszeresen ?

De nem tette. Mégpedig azért nem tette, mert a hiteles bérrettegés folyamatát meglehetősen aláásná, ha minden ballib 'tréfa' után ugyanúgy lefutná ezeket a tiszteletköröket.

Sárosdi művésznő, és Schilling rendező úr elkötelezettségét mindenki ismeri, így rájuk nem is térnék ki bővebben. Az egész életük a bérrettegés bűvkörében zajlik, ebből szerzik a pénzüket, ez a munkájuk és munkásságuk aktív része.
Persze csak ha nem épp önmegevalósítanak, ahol Lilla két faszt ver egyszerre férje utasítására, meztelenül a színpadon.

Blogszféra

Itt meglehetősen erős ma is a mezőny. A B1 blog például szinte minden írása az elsők között van, hisz annyira rutinból nyomják a bérrettegést, hogy már nem is képesek enélkül létezni, írni.

A napi nyertes azonban ma, Béndek Péter blogja lett, ezzel az írásával,ezúton gratulálunk neki!

Kezdjük is azzal, hogy Béndek Úr imádja a saját intellektusát, és nem igazán bírja a kritikát, így aktívan cenzúrázza a blogját. 
Ez már csak így van, a sértett, ám meg nem értett, értelmiségi ömlengőkkel általában mindenhol.

Béndek úr előszeretettel hívja magát konzervatívnak, miközben az írásai zömében ugyanazokat a bérrettegő toposzokat írja le, mint a ballib pártok közismert bloggerei.
Konzervatizmusának egyéb nyoma, azon túl nincs is, hogy leírja hogy ő az, hisz a nacionalizmust támadja, a kereszténységet bírálja, a multikat védi, és a kommunista diktatúrában súlykolt "bűnös nemzet" tárgykört erősíti. 

Egyébként maga az írás, sok szót nem érdemel.

Unalomig ismert toposzok, felsorolva a jobboldal arcait az összes dehonesztáló jelzővel, amit ballib firkászok napi százszor biggyesztenek a nevekhez. (úgy mint Kubatov, Lázár, Rogán, Mészáros, ...)
A lényege az írásnak, hogy Orbánt nem fogják tudni leválltani, mert beékelte magát mindenhova, és rettegjen mindenki ahogy bír, mert már az ÉLET-et is kontroll alatt tartják, így a nagybetűset.

Ez persze nem jelent többet, és mást, minhogy Béndek Úr pontosan tudja, hogy az ellenzéknek  semmi esélye, amit legfrissebb posztjában ki is fejt.
Leírja, hogy csak akkor tudjuk Orbánt leváltani, ha "a társadalom radikálisan szembefordul az etnicista-rabló kormányzattal".
Magyarul akkor, ha majd a Béndek Úr féle bérrettegők képesek elhitetni a választókkal, hogy ne úgy szavazzanak a demokratikus választásokon, ahogy tették, és vélhetően teszik majd 2018-ban is.

Ennyit mára a leggusztustalanabb ballib bérrettegésekből.

További jó szórakozást, olvasást, és rettegést, kívánunk, ki mit szeret, érdeme szerint.

Napi Bérrettegés 2017.12.15.

Avagy ballib hazugságok az Indexen

A Ballib hírhamisítók mai hazugságai az indexen

 

Az Index ma meglepő módon, nem hozott le izmos bérrettegő sztorit, csúnya nagy ferdítést, és belemagyarázást mint általában. Van egy kis

Szóval a tematika az természetesen a szokásos, a címadások túlzóak ugyan, de azt kell mondjam, a tartalmat tekintve nem találtam csúsztatásokat, eltúlzott dramatizált véleményeket.

Nem úgy a blogoknál. Ott kérem aktív nemzethalál van, minden rossz, hatalmas diktatúra van, óriási antiszemitizmus, és Orbán ma is számtalanszor megbukott.
Jobboldali tematika, blog véletlenül sincs címlapon, azaz elmondhatjuk az Index blogketrec moderátora ma is remek munkát végzett, hisz bérretteghetünk kedvünkre.

Nézzük tehát a mai kedvencem.
Sokáig vezetett az LMP-s reflektor, a hajléktalanokat a pártcsinovnyikokkal összekeverő írásával.
A sztori, hogy van 1-2 Soros által pénzelt 'civil', akik hajléktalanokat uszítanak a kormány ellen. Sikeresen teszem hozzá, hisz a napi uszítás eredményeként már akasztásban gondolkodnak a szerencsétlenek, akik nagyrésze vélhetően nem Orbán miatt került az utcára, és nem is az elmúlt 7 évben. Na ezekről megírták, hogy Soros pénzeli őket, mert egyébként tényleg ő pénzeli őket, amin a reflektor felkapta a vizet.

De aztán kijött, a verhetetlen minőség és stílus, a bérrettegés kategóriában:

Blogok

Göbbels sírna örömében - náci kampány Magyarországon

Ennyi.
Nem tudom van-e értelme bármit hozzátenni, ehez a komoly szellemi teljesítményhez.

Megjegyzem ezt az a blog készítette, amelyik elmagyarázta, hogy 

 • nincs is Soros-Terv, ami ma is hozzáférhető az interneten bárki által itt.
 • nincs kvóta, felesleges a népszavazás.
 • na jó, mégis van kvóta, de csak 1294 emberről szól az egész.

Azóta tudjuk, hogy az EP megszavazta a korlátlan kvóta folyamatának bevezetését, ahol szankcionálják a renitens országokat, akik nem kérnek a bevándolrókból, mit ad isten a Soros-Terv betűje szerint.
Valamint a beadványt a Soros által listázott EP képviselők készítették, és tolták előtérbe, és erőltetik ma is.

Na de térjünk vissza az alapokhoz. Sorot támadni antiszemitizmus mondják, és a nácik is így lökették ezt Göbbels tervei szerint.

Szerencsétlen Izrael, aki éppen ugyanolyan hévvel támadja Sorost és szervezeteit, mint a magyar kormány, és nemcsakhogy támadják, hanem direkt miatta törvényt is hoznának a Soros féle civilek térnyerése ellen.

Nézzünk is egy idézetet Netanjahu-tól, aki már elmondta hogy Sorost támadni nem antiszemitizmus:

"ideje megakadályozni azoknak a szervezeteknek a támogatását, amelyek aláássák az ország és kormány működését, és megakadályozzák, hogy Izrael megvédje magát. Blokkolni kell forrásaikat és meggátolni, hogy ártsanak otthonunknak!" 

Szóval felkelt a nap, mikor Izrael, és Magyarország karöltve tolja a Göbbelsi propagandát a legnagyobb patrióta filantróp önzetlen ember ellen, aki valaha élt, Mr Soros ellen.

 

Ennyit mára a leggusztustalanabb ballib bérrettegésekből.

További jó szórakozást, olvasást, és rettegést, kívánunk, ki mit szeret, érdeme szerint.

Napi bérrettegés 2017.12.14.

Avagy a ballib hazugságok az indexen

A ballib hírhamisítók napi hazugságai az indexen

 

Mivel időm véges, és az index munkatársai és bloggerei ontják a bérrrettegést magukból futószalagon, így csak 1 hírt emelek ki a főoldalról, és egyet a blogszférából, ami nyílvánvalóan teljesen hülyének nézi az embereket, és a legocsmányabb módon érzelmekre hatva manipulál.

Index főoldal

Az összeesküvés-elmélet lett Putyin legfőbb szövetségese

http://index.hu/kulfold/2017/12/14/osszeeskuves-elmelet_oroszorszag_szovjetunio_konyv_jablokov/

A balliberális véleménydiktatúra megalkotta a Putyini összeesküvés szóösszetételt, hogy letagadhassanak valós tényeket, amiket soha sehol nem publikáltak.

Úgy mint

Természetesen létezik a Putyin féle cenzúra, és összeesküvés elmélet. Ahogyan létezik ennek az ellenpólusa is, a balliberálisok által vezérelt cenzúra, és összeesküvés elmélet is.
Ami persze meglehetősen gagyi, de működő módszertan.
A számukra kényelmetlen híreket, egész egyszerűen Putyinnak tulajdonítják, és a fejüket a homokba dugják.
Az agyatlanabb ballib szavazók, a saját anyjukat is letagadják, ha leírja az index, hogy Putyin találta ki, az értelmesebb, pedig odabiggyeszti pl a Soros-Terv elé az 'állítólagos' szócskát, hogy ne cisnáljon tök hülyét magából.

Blogok

És kezet nem kellett csókolni a polgármester úrnak?

http://reflexman.blog.hu/2017/12/13/es_kezet_nem_kellett_csokolni_a_polgarmester_urnak

Itt rögtön két hazugság kell a napi bérrettegés kötelező tevékenységéhez.

 • Egyrészt a független képviselőt hazudjuk Fideszesnek, hisz a kutya se fogja megnézni, a pártállását.
  Mégiscsak ciki a kormányt rugdosni egy független képviselő kapcsán, hisz semmi értelme.
 • Másrészt pedig a térdeplést úgy kell beállítani, mintha a személyi kultusz része lenne, és a gyerekeket Csepregen a szülők tédepeltetnék a polgármester elött.
  Holott minimális utánajárással fellelhető:
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Luca-napi_szok%C3%A1sok

  Lucázás

  • (kotyolás, palázolás)

  Luca napjának hajnalán a gyerekek (esetenként kísértetnek öltözve) körbejárták a házakat, és lopott fán vagy szalmán térdepelve mondókákkal bő termést és jószágszaporulatot ígértek kisebb ajándékokért cserébe, és átkokat, ha nem kapnak ajándékot.

Ennyit mára a leggusztustalanabb ballib bérrettegésekből.

További jó szórakozást, olvasást, és rettegést, kívánunk, ki mit szeret, érdeme szerint.

 

süti beállítások módosítása