Napi bérrettegés 2017.12.21.

Csütörtök

 

Megvan a hét legerősebbnek tűnő bérrettegése. Kiadhattak valami egységes ukázt a ballib média munkásoknak, hisz majdnem szószerint ugyanazt a cikket közli, az Index, 444, Hvg, és az összes ballib bérrettegésre szakosodott méda.

Felszólalt a civil tüntetésen, ki is rúgták az állásából

A sztori arról szól, hogy Horváth Tamás nevű író, felszólalt a Soros féle civil szervezeteket védő megmozduláson Pécsett, és ezokból kirugták az állásából.
Cseppet árnyalja a képet, hogy az igazgató erről teljesen mást mond, amit a fent említett bérrettegő média csak felületesen közöl:

„Horváth Tamás munkaviszonya közös megegyezéssel szűnik meg, tartalmi-logikai összefüggést pedig a munkaszerződésben megjelölt próbaidő lejártával mutat. Bármilyen más, külső körülményre hivatkozó magyarázat téves és megtévesztő”. A főigazgató egyúttal a konyha Michelangelójának nevezi a kirúgott dolgozót, hozzátéve, „Őszintén bízom abban, hogy Horváth Tamás a versenyszférában, méghozzá a prémium szektorban hamar esélyt kap vendéglátói karizmáinak kamatoztatására, ahol meggyőződésem szerint a helye van.”

Azaz van két állításunk. Az egyik, hogy azért mondtak fel neki, mert felszólalt a tüntetésen, a másik pedig az, hogy nem azért.

Innentől kezdve érdekes az ügy. A ballib médiamunkások úgy vetették magukat az ügyre, mint gyöngytyúk a takonyra. Kétséget sem hagyva, a másik álláspont lehetséges igazának, fellebezhetetlenül ítéletet is hoztak az ügyben. Nem kétséges a blogszféra honapi bérrettegése is erre épül fel, és az ellenzéki pártok is rárepülnek majd.

Szeretném megjegyezni hogy magam nem tudom kinek van igaza, de úgy gondolom a rettegés fokozására számos eszközt bevetettek a ballib média munkások.

Van azonban a történetnek egy másik aspektusa is. Mit szólnának ugyanezek a ballib újságírók, ha egy aktív CÖF-ös gyűlésre járó 'civil' tanítana egy iskolában, aki rendszeresen politizál és véleményt nyilvánít ?
Ha politizálna rendszeresen az iskolába, és ideológiai meggyőződését fennen hírdetné az iskoláskorú gyermekeink körében ?

Meggyőződésem, hogy politizálásnak nincs helye az iskolákban. Minden osztályban vannak bal, jobb, liberális, és független szemlélettel rendelkező családok, szülők, tanárok. Az ilyen aktívan politikai szerepvállalásban tetszelgő 'civil'-ek csak a feszültséget gerjesztik. 

Blogszféra

Az Index címlapos blogszférában ismét nagy versenyt futottak a bérrettegő blogok. A szerkesztő elvtárs igencsak kitett ismét magáért, hisz az összes napi ballib bérrettegésre alkalmas blog bekerült a keretbe, és egy darab jobboldali sem, ismét.

Szóval a mai napi nyertes, a ballib seggnyalásban közismert banditapolitika aktuális bejegyzése:

Üzenet az ATV cenzorának: Bekaphatod! Hajrá Nagy Bandó András!

A bejegyzés arról szól, hogy az ATV cenzúrázta a Nagy Bandóval készített interjúját. És ezért, természetesen, hisz ki más lenne, az Orbán személyesen a hibás.

Tehát megismétlem. Az ATV nevű ballib hírhamisító fellegvárban, a napi bérrettegés mocsarának legmélyén, Orbán Viktor személyesen cenzúráz, a Fidesszel karöltve.
És egyébként állampárt, és nácizmus, és diktatúra, meg amit akarsz.
Az ATV-ben.

Ez már tényleg rendkívül röhejes. Legközelebb az Index cenzúrát kenik majd Orbánra, ahol jobboldali véleményt elvétve se olvashatunk. Egyébként érdemes megnézni az eredeti videót itt.

Aki megnézi az tudni és érteni fogja, hogy ez már a gyűlölködésnek annyira a legalja, hogy az ATV magáért Nagy Bandó Andrásért cenzúrázott. Illetve azért hogy ezt a végletekig sablonos, unalomig ismert álhír gyűjteménnyel, és háborús uszítással, amit Nagy Bandó előad, ne blamálják magukat. Ezt ugyanis már a 70 IQ feletti Gyurcsány szavazó se eszi meg, amit hazudtak.

Előjött a feleség verés, mint ballib mendemonda, Graz-i kezelés sztorija.
Szerencsétlen Nagy Bandó nevű  vénember, izzadt remegő hangon számol be arról az interjú végén, hogy "Lelőheted Orbánt", hisz Amerikában ha behatolnak a területedre, önvédelemből megteheted ezt.
Folyamatosan hergeli magát, hogy forradalom lesz, hogy az emberek majd elsöprik a gaz diktatúrát, de a demens vénember keze minduntalan bilibe ér, hisz egy-egy gyengébb eső rendre elodázza a várt forradalmat.

Szóval cenzúra van. Már az ATV is cenzúráz !

Mi lesz holnap ? Az Index, a 444, és HVG teszi majd ezt meg, és rettegünk egy jót bandita ?
Nevetséges.

Egyébként ismerünk olyat, aki tényleg szokott a környezetében fenyegetni, és verni embereket, és N.B.A a monogrammja: Nagy Bandó szétver egy seprűt a Kacsa főszerkesztőjén



További jó szórakozást, olvasást, és rettegést, kívánunk, ki mit szeret, érdeme szerint.